Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pa mene ne moti,če so levo usmerjeni. Moti me,če tega ne zadržijo zase,gredo čez mejo profesionalnosti in mislijo,kako jim je poslanstvo ostale "razsvetljevati"...in to npr. v nekih navadnih poročilih,kjer bi naj samo poročali,kaj se dogaja po svetu in pri nas....in vsemu je za "klobaso na torti" dodana še politična konotacija...ali z kakšnim pridevnikom ali bilokaj-nekaj že najdejo,namešajo itd...skratka za bruhati.
    • Aha, jaz sem nekompetenten, ker se ne strinajam s tabo? To je pa res arogantna izjava vredna desnega pola. 
    • A on je pa edini ta desn, ki ima za povrh še 12 metrsko jadrnico, ki jo načeloma z plačo na RTV ne moreš zaslužit.     Ampak, kakorkoli že, mislim, da se ne pogovarjamo kdo je tam odveč in koliko delajo. Bolj je zanimivo v katerem obdobju jih kam vleče. Vsakokratna politika je vedno nastavljala svoje vodilne kadre in predvsem urednike, ki so potem krojili kam naj zavijejo in komu se ulizujejo.  
    • Predlagam, da Mazda forum ustanovi svojo Mazda stranko. Vsakdo se bo našel tukaj, tako levi kot desni in sredinski. Če smo kaj dokazali je to, da Mazdaši razmišljamo s svojo glavo. Vsekakor ne moremo biti slabi ljudje, če vozimo Mazde. Power to the Mazda drivers 🤪🙃😂
    • Imam znanca, ki je zaposlen na RTV SLO. Zanimivo mi je, da ima večinoma neke projekte, katere izvaja po več let. Ampak nič kaj preveč konkretnega. Veliko časa preživi v Portoroški marini, kjer ima parkirano svojo 12 metrsko jadrnico. In tudi sam priznava, da je velika večina zaposlenih na RTV SLO  levo usmerjena. Sam pravi,da se je pred kratkim na smrt sprl se svojim najboljšim prijateljem ravno zaradi tega.  Hkrati omenja vedno, da je pol ljudi tam brezveznikov, ki samo vlečejo zelo dobre plače in se svaljkajo in prestavljajo po lafičih v oklici RTV . Veliko je tudi prikritih alkoholikov.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.