Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sorry, če ni to. Sklepam, po prejšnjih turah,da uživaš v klancih, zato se mi nenavadno zdi, da voziš bolj ravninske. 🙂 No worry. 👍
-
Res je. Za Desus vožnji zmaga. Nad 3500 pa ostane zadaj. Odvisno kako voziš. Če si Desus voznik, potem ja. Je za tak način vožnje. Če pa raje voziš "muški", potem pa x 186 zmaga. Pa tudi pri porabi zmaga. V bistvu zmaga povsod (hitreje prideš na cilj z manjšo porabo, vmes ne poslušaš čričkov ampak muziko, ko parkiraš, se ne bojiš, da boš sosedovo škodo zadel).😉 Ni druga, je pa na teh novih dinotih še bolj natanko gor nanešena. Samo pogledaš jo malo bolj postrani, pa je že kažin.
-
Kaj si pokadil?...jaz bi tudi😂...a da bi najbolj izkušen in najbolj izobražen kader imel nižjo plačo kot "vajenec"....take budalaščine pa celo v socializmu ne boš videl....
-
Da nalijemo spet mal bencina na ogenj: Verjento sem čuden, ampak če bi bil dino 2.000 dražji od x-a, bi vseeno raje vzel dinota, ker ma v nižjih obratih več navora. Senzorji gor ali dol 🤩
-
Mater to morš pa res živet v paralelnem vesolju, če misliš, da gre druga barva gor, če je drug motor.
-