Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Lahko je bolj enostavna razlaga. Ta stari se pustijo podkupiti z zastonj golažem in sendviči in potem pridejo drek mešati na takšne dogodke. Ker so tako pač navajeni iz prejšnejga sistema. Prodati se za flašo ali pa sendvič.   Če smo iskreni na nobenem zboru ni nekaj veliko ljudi. Večina se jih briga za svoj lajf, ne za blesave politike, ki bi morali že najmanj 20 let v zaporu čepeti in v zid gledati.
    • Jaz pa poleti po potrebi hladim s klimo na 24 in še to laufa v najhujši vročini na avtomatsko na minimumu, ohlajam pa 70 kvadratov z Micko 3.5 kw. Vlaga 55.👌 Ogrvam pa med 21 in 22 stopinj, ker temperatura vedno malo niha. 🤗😉
    • Bolje da še en kofe spiješ kot pa ta umetni derivat, bo bol zdravo.... 🤗😉 Jaz pa tudi prvo končujem v močvirju.... 👍😉
    • Dobro jutro in dober dan! Ravnokar počasi cukam svojo prvo današnjo.   P.S. Monsterja ljubitelji; včeraj sem v Eurospinu našel popoln ponaredek klasik Pošasti, je že embalaža identične barve, okus prav tako, cena pa NE, je skoraj deljeno s 3, priporočam!  
    • Vprašanje je bilo: "Studiram da bi letos probal klimo uporabiti za gretje. " Torej namesto radiatorjev bi ogreval s klimo. Potrebno toplotno moč je glede na parametre stavbe (toplotne izgube) in vrsto ogrevalnega sistema ter klimatskih razmer (drugače v Piranu in v Kranjski gori) izračunal inženir - dimenzioniral je ustrezno velikost radiatorjev. Čisto enostavno - toplotno moč radiatorjev je treba nadomestiti s toplotno močjo klime. In sedaj @skritikrt pravi, da to ne drži???     Tehnične smernice TSG-1-004:2022. del 2: Metodologija izračuna potrebne toplote za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje TSG-1-004_2022_ure.pdf
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.