Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Gledam malo novice, pa sem opazil, da v Bruslju znajo tudi ograjo postaviti.   Moti me le, da jo postavljajo proti svojim ljudem, ne pa proti migrantom, ki ilegalno vstopajo v EU... In moti me, da noben slovenski medij tega ni objavil...
    • Kalvarija na Snežniku: Bežal pred medvedom in za preživetje jedel jagode - Svet24.si SVET24.SI 69-letni Postojnčan, ki so ga več dni iskali na območju Snežnika, se je izčrpan pojavil v planinski koči...  
    • Se pogovarjajo Francoz, Italijan in Ukrajinec kdaj in kaj je komu najlepše. Pa začne Italijan: - "... romantična večerja, una bella donna, pa se potem ljubiva vse do zore." Nadaljuje Francoz: - "Sprehod po Parizu z mojo Jacqueline, večerja v restavraciji, sveče, sir, vino, pa se potem ljubiva vse do jutranjih ur." Se oglasi Ukrajinec: - "Fronta, zima, zunaj -15°C, piha veter, granate padajo, jaz spim v toplem zaklonišču, naenkrat se pa odprejo vrata in poveljnik zakriči: 'Sergej, na stražo'!" Francoz in Italjijan ga začudeno gledata: - "In kaj je tu lepega?" - "To, da jaz nisem Sergej..."        
    • Ja, gotovo je imel točno tiste čase v mislih. Tudi jaz se spominjam tistih časov... In me precej razžalosti, ko vidim, kaj pa zdaj spravijo na cesto...
    • Who is General Failure and why is he reading my disk?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.