stan1 Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Lp! Nahitro sem pregledal forum, vendar nisem opazil ni? kar bi mi pomagalo. Zanima pa me koliko vas je stal prvi servis za zgoraj navedeno vozilo. Ko sem malo spra?eval po servisih so rekli, da od 35k do 45k. Zamenjajo pa: -tesnilna podlo?ko -oljni filte -olje -aldehidni filter Pa ?e kaj je to aldehidni filter? Je to filter kabine? Kako ugotoviti, da ga je res potrebno zamenjati? Katero olje predlagate? sTAN Citiraj
David Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Glej meni je servis pri?el 35 000 na gami.... so mi pa ?e neko podlo?ko zamenjali, ?obe ki ?pricajo ?ipo... Jah ni poceni...ni pa tudi med najdra?jimi.... :ne vem: LP dAvid Citiraj Feel free....
poky Napisano 3. februar, 2006 Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Ja jaz sn tudi dal tu nekje.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.