Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• No, pa imamo remek delo golobnjaka.  Najslabši v Evropi.  https://portal24.si/zaskrbljujoce-slovenija-z-najvecjim-padcem-bdp-v-eu/  
    • Ups pa res, za cel liter je razlike  
    • @skritikrt Evo bom kar napisal, če ne ne bom upal spat Prostor je manjši, pisarna oz. studio kot jaz rečem za delo + poslušanje muzike. Vem ni optimalno, ko bom prenavljal dnevno se bo tam drugače uredilo. Koliko kvadratov: prostor je 220cm x 390cm =cca 8,58 m2 al kolk rata, matmatka moj doma 😂 Torej poslušam near field (od zvočnikov sem oddaljen med 100 pa 120cm), s tem, da so zvočniki rahlo usmerjeni v poslušalca (nevem, če je za HI-FI to portebno), imam nekaj prostora za premikanje. Tenutno so zvočniki na stojalih viskoh 90cm, postavitev je tako da je uho v višini zvočnikov -> med TW in MID Raje bi lep kvaliteten zvok za poslušanje gasbe ob "zmerni" glasnosti, ampak z opcijo, da lahko dam tudi bolj  naglas. Poslušam vse zvrsti glasbe, sem pa D'N'B fan, tko, da je kej basa zaželjeno. Wooferja trenutno ne, bi pa rad imel to opcijo če bo željda dokupit(vsaj da ima ojačevalec sub pre-out)   Imam pa še dva akustična panela od Anthill audio(Link do produkta), v prostoru je še ena omara, slika, okno(+ prekrasna rolo zavesa) -> vse za poslušalcem 😛 Trenutni zvočniki so: Adam audio T7V Slike:       Evo če se kej nucaš (razn keša) povej.    
    • Firstappen je res maček za volanom, tega mu ne moremo oporekati, kapo dol za še eno zmago.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.