Skoči na vsebino

Servisni interval se sam spreminja :O


Priporočeno sporočilo

Lep pozdrav forumasi..vem da ni peugeot forum ampak ker sem glih na tem forumu prijavljen z mojo mazdo bom kar tukaj vprasal se za tamali autek :)

 

Uglavnem...pred dopusti cca. 3 tedne nazaj sem parkiral paugeota 206 1.4 hdi v garazo (ker ga imam samo za v sluzbo) no in ko sem ga parkiral sem imel do servisa se 2300km..cez ksna dva tedna se vsedem,uzgem in pise da je samo se 600km do servisa in danes se spet po enmu tednu vsedem vanj in pise da je samo še 100km do intervala..meni ni res nič jasnu, ker avto je na mestu naredu 2200 km..nihce ga ni vozil 100%. A mogoce kdo ve kaj bi to lahko bilo? Se mogoce sam interval niza tudi glede na to da je glih priblizno eno leto od zadnjega servisa? Torej naredu sm cca 17.500km in mi je 20.000km interval ze okrog..zmanjka mi slabih 2500km.

 

Hvala in LP 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 20 urami je TiEn napisal:

Zna bit ja da se ti izteka leto od servisa.

ja bi znalo bit to ja. Lahko da računalnik eno povprečje ureže kok se kilometrov dela in koliko je preteklo od reseta ali vpisa v elektronsko knjigo glede menjave olja. Najbolj bi bilo pogledat kdaj je bil narejen servis. Sicer je bolš da prej narediš servis kot pa kasnej. Mam js tud intervale na 20k po razmišljam, da bom servise delu na 15k ali 1x letno. kar pač pride prej.

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.