Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Se mi zdi, da se zgledujejo po slovenskem reku: Koga je pičila kača, se še zvite vrvi boji.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pa še to. zadnjič je Slivka pi... ker je imel v toči letne gume in ne zimskih. Po sveži izkušnji moje prepričanje je, da je glih prov en kurc vseglih kakšne gume imaš, ko se voziš po dobre 3 cm podlage iz centimeterskih ledenih kroglic. Ker to ni zglajen sneg in ne poledica, ampak nekaj "boljšega" -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Gas auto je zdržal brez posledic, ga moram še enkrat pod tapravo svetlobo pogledat ampak zgleda OK. Sem van napeljal podaljšek pa na zadni sedež razvlaževalec, ta je v 3h urah potegnil ven skor 2 litra vode - toliko sva je not prinesla na ruzakih oblačili in v čevljih. Pravzaprav 17 let star renold itak ni kasko zavarnovan tako da bolje da ni bil udeležen v toči. Take in tako dolgotrajne ziher nebi zdržal. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ne ne voli se vseh ostalih iz SFRJ. Voli se samo tiste komuniste iz SFRJ, ki so v vodstvu stranke narodnega izdajalca. SDS pa te zadeve. Ko umre, bodo Kučana janšisti fašisti dali balzamirat samo zato, da ga bodo potem lahko še z groba ven vlelkel. Samo ker je nekoč v jugi preprečil ekstremne ortokomunistične leve ideje jajčeglavca. -
Ma dajte že mir bogemu Kučanu. V penzije je, že leta ni javno v politiki. Če se Kučana tak bojite, kaj šele ostalih iz SFRJ? Tiste pa se voli?
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)