Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Program je AI suite3, imam starejši proc. in sploh nisem gledal če je novejši :).  ja pumpo nastavlaš po procentih, najboljš v BIOSu. ampak laufat mora skos na istih obratih, ne pa da se ti obrate regulira glede na temepraturo. sej lahka pogledat v xpertu na kolk obratih ti dela.
    • Spomnimo se rožnate tevolucije v Tuniziji, Egiptu in Siriji 🤔Dosti slabše jim je.... 
    • Gledam Landman-a pa sem slišal ta komad notri. Vedno bolj se mi dopade ta kavbojska kultura pri Američanih, sploh Yellowstone  
    • Sej ce imas nastavljeno recimo na  50% bo skos laufal na 50% oz. z istimi obrati ? A ni tako? Nisem zasledil, da bi lahko posebi samo RPM nastavljal. To imas fan xpert 4 program an ?  
    • Ja, tako pač je. Jaz se tudi sam ukvarjam s svojo firmo že zadnjih 11 let. Prej pa sem bil samo 3 leta zaposlen v manjši privat firmi. Prej pa še 2 leti polno študentsko delal v firmi kjer sem se zaposlil. Problem je, da če hočem kot inženir malo več zaslužiti, recimo 5k bruto kar je okrog 3k neto, potem pri nas skoraj ni firme v moji branži, ki bi to lahko krila. Polni strošek firme je nekje 6k. Lahko pa čaram s svojim sp-jem ali pa doo-jem, če so prihodki višji.   Mutenja je pa ogromno. Siva ekonomija, veliko stvari na firmo, kot se tule piše, plačila na roko, itd. Na žalost te sistem nekako v to prisli, ker drugače nisi konkurenčen na našem trgu. So izjeme seveda z dobrimi poslovnimi idejami ali pa izkušnjami iz prejšnjih generacij. Meni to mutenje nekako ne ustreza in tudi sam razmišljam, da bi si našel bolj kamot zaposlitev, zraven pa popoldanski sp fural. Če je šiht dober, lahko že vmes za sebe delam.   Na koncu sem prišel do spoznanja, da nas nihče v to ne sili. Če ima jures voljo, potem ima mojo polno podporo. Samo to dela z lastno odločitvijo, kot sem napisal.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.