Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Hvala za odgovor. @Janez007 komplet oljne verige + vodni razdelilec + peskanje sesalnih kolektorjev je bilo opravljeno preventivno pri 174k km. @NevLado ali je kakšen poseben razlog za olje 80W-90, ker original od Mazde je 75W-85?
-
Nekaj rešujemo, huda zmeda, hitimo, kaj jaz vem, kako so se moja očala znašla na stolu poleg mene. Prileti sodelavka z nekimi dokumenti in hitro sede poleg mene, da rešimo. In, seveda, sede na očala. Pa se opraviči: - "Joj, oprosti!" Pa jaz nazaj: - "Ne sekiraj se, so videle še večje katastrofe..." Šele, ko se je sodelavka na drugi strani začela smejati, sem dojel, kako bi se to dalo razumeti...
-
- "Sem slišal, da so v Iranu menstruacije." - "Demonstracije, ne menstruacije." - "Mah, pač, neko prelivanje krvi..."
-
Se zjutraj pogovarjata dve 20-letni prijateljici: - "Ali si bila včeraj na sestanku s tistim tipom?" - "Ja." - "In kako je bilo?" - "Prišel je z Mercedesom letnik 1940." - "Ta pa ima denar, kaj?" - "Na žalost je prvi lastnik..."
-
Jaz bi te samo pohvalil za vsebinsko lepo oblikovan zapis tvojega vprašanja. Imaš vse, odstavke, alineje, sosledje, poudarjen tekst... lepo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)