Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Večinoma je res, ampak ne popolnoma. Še vedno ima možnost, da se kje honorarno zaposli, da delaše kot popoldanski s.p. Še so opcije ni čisto zacementirana pot. V glavnem @Bini res ti privoščim, pa uživaj maksimalno pa ne preveč, da ti ne bom tolk zavidal. 😜 torej... party time.
-
Ne, to je zato, ker so se letne XL varianta. Na zimskih tega ni. Te gume imajo res trde bočnice. Teh sploh ne rabiš polniti več,kot je predpisano. Sedaj imam celo napolnjene spredaj 2.4 bar in zadaj 2.3 bar. Ko se segrejejo pridejo na 2,7 in zadaj 2.5-2.6. idealno. In je guma normalna, ne izgleda nič preprazna, le da je konfort sedaj bistveno boljši. Medtem, ko imam tudi sam na 6-ki 2,7 spredaj in 2.6 zadaj. Zanimivo, da se GY assimetric 6 sploh ne segrejejo veliko na avtocesti.
-
Živjo, pri 110.000 sem na G120 opazil rahlo puščanje na pokrovu ventilov. Mazda 3 BN, 2.0 G120, letnik 2017. Tole sem mislil zamenjat, kaj pravite, je OK? ELRING 550.140 Cylinder Head Gasket Elring 550.140 – Gasket, Cylinder Head Cover : Amazon.de: Automotive WWW.AMAZON.DE Elring 550.140 – Gasket, Cylinder Head Cover : Amazon.de: Automotive
-
Na Alfi je bla taka, ker mi je čeljust zaštekala. Je zasnežilo ALU felno, pa je sneg na zavori pomeznil, odmaknil gumico vodil in evo ti ga na.
-
Prav vam je, ko pa Mazde vozite. Pri FucksWagnih ni teh težav - ker po treh letih začne puščati olje na vse konce in kraje, pa je vse lepo podmazano in nič ne rjavi...
-