Skoči na vsebino

Popravilo računalnika-modem?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se pravi, da ti hočeš toliko bit v službi. Glede na tvoje objave...si toliko inteligenten, da bi lahko odnehal, če bi TI hotel...  Edino, če je to tvoja firma in imaš ozadje ter potrebo po denarju... 
    • To je res. Če se primerjamo z npr. Japonci, ki se po totalnem kaosu potresa in cunamijev postavijo v vrsto in čakajo na dostavo pomoči. Si ne predstavljam, kako bi se ljudje tukaj odzvali.
    • Naša mentaliteta, sploh v kriznih situacijah, rabi močno palico, da se sistem ne sesuje. Stroga omejajoča pravila, strog nadzor, visoke kazni. Težko je na prijazen način vladati ljudem take mentalitete. 
    • To je vse v glavi. Tudi jaz teh zapisov ne razumem čisto.   Nekje v življenju pač ugotoviš, da nisi odgovoren za ves svet okrog sebe. Jaz sem tam pri 35ih. Mogoče bi bilo dobro malo prej, ni pa preveč pozno. Je pa kar preskok v mišljenju. Bolj kot greš proti 60im težje bo karkoli v glavi obrniti oz. redkim uspe.   Najprej moraš pa prepričati samega sebe. Pa dojeti, da ene stvari smeš narediti, brez da se počutiš ob tem krivo. Vzgoja in vzorci iz otroštva so hudičevo močni.
    • Ja, sekret papir v velikih količinah se vsaj ne pokvari. Tole z gorivom je pa bolano. Sreča vozim bencinarja, kot vidim je bolj dizel problem. Vsaj zaenkrat...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.