Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Mazda to Strengthen Production and Sales Systems in Thailand

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Vlečejo nas za nos. Se spomnim, ko sem bi še mulc so bla poletja, ko je bilo ponoči tud 24 stopinj in to več dni zapored. Enostavno nisem mogel spat v bajti pa sem lepo na terasi si zrihtal ležalno posteljo in ob rahlem vetrcu se je dalo zdržat do jutra.    Takrat še sploh niso imeli izraza za tropske noči in ta ideja se jim je pripeljala pred kakim desetletjem in pol. Zdaj pa že samo če je 20°C ponoč je cela norišnica in ni medija, ki ne bi poudarjal, da smo imeli ponoči tropsko noč. Vsaka novica o vremenu mora bit razložena kot, da smo na robu katastrofe. Za bruhat.
    • Haha, in mi smo nezadovoljni z Mazda servisi. Da se še norca delajo iz teba... no ja to je pa next level.
    • To so trenutne izjave, ker je po treh tednih mučenja verjetno izčrpan in ma polhn curak vsega. Sploh pa bicikla. Take stvari se ga sprašuje čez kak mesec al pa dva. Bo čist drugač odgovarjal. Konec koncev je samo človek pa kljub temu, da včasih zgleda k robot.
    • AI rendering gor al pa dol, tole ni slabo, sploh, ker je bolj avtu podoben kot pa SUV-u.
    • Jaz že nekaj časa nisem bil na letalu. Nazadnje me je peljal bratranec s svojo Cesno. Ampak tam se nimaš česa bat, vse samo zajle.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.