Gost Napisano 18. februar, 2025 Prijavi Napisano 18. februar, 2025 Od cca aprila do konca leta, se iščejo spretne roke s področja ITja / elektro / in podobno. Predvsem se gre za fizično delo, montaže, premiki omar, kabliranje itd. Prednost imajo tisti z s.p. ali d.o.o. ker je veliko papirologije (tudi za dovoljenje vstopa v datacenter) Torej varstvo pri delu, zdravniško....ni dela na črno, ni plačila na roko, da sem jasen, sprejmemo pa takoj delavne in vestne, se pa po 1 teden v tujini živi, Italija, Nemčija, balkan Če koga zanima naj me privat, pa dam telefon. Citiraj
x-layer Napisano 18. februar, 2025 Prijavi Napisano 18. februar, 2025 Uff, tole se sliši super zanimivo... Je pa tole verjetno delo v tujini? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Matick Napisano 18. februar, 2025 Prijavi Napisano 18. februar, 2025 (urejeno) Tole me pa zanima, kaksno znanje se pa isce iz podrocja IT? Bl iz firbca sprasujem 😊 Popravljeno 18. februar, 2025 od Matick Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.