Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
@Bossv resnici ne ve, da cx-30 ni SUV ampak crossover oziroma karavan.... 😁😉
-
Malo trkinga zjutraj v okolici Novalje, zanimivi razgledi in pusta pokrajina....
-
Sej, kaj pa če imaš AOD vedno prižgan pa je? Jaz ga imam ugasnjenega, da ne kuri preveč baterije, ker itak mi obvestila na garminu javlja. Ful sem zadovoljen. Hitrost je super, nič štekanja. Presenetilo me je updatanje aplikacij v google storu, se mi zdi občutno hitreje kot prej. Ni mi pa to zdej merilo, ker updataš itak v ozadju. Ampak včasih rabiš kakšen app na hitro, in te ne spusti notri brez updata. Fotoaparat me je tudi presenetil, z veliko pro opcij za raw fotke pa zoom je kar uredu. Veš pa kot fotograf, da to še vedno ni DSLR ali mirrorless Še nekaj plusov za mene: - Vse google zadevščine imaš povezane med sabo če hočeš. - 1 leto zastonj naročnine na google one (2TB prostora na Drivu, AI pro funkcije), - dober foto urejevalnik (čeprav uporabljam Lightroom mobile). - Ogromno nekih nastavitev v telefonu, čeprav se ti od začetka ne zdi. - Termometer za telo in objekte (hrano). - Ne pregreva se. - Fotoaparat je odličen za telefon (meni osebno to veliko pomeni, ker objavljam za klub na socialna omrežja itd) Stvari k so mi šle na živce: - nisem znal nastaviti odložišče na tipkovnici (to sem zrihtal). - gumb za zaklep je sedaj nad volume tipkami, prej sem imel pod volume tipkami in malo traja, da se navadiš. - Slovenski prevod je mal smotan in potem iščeš stvari kako se imenujejo. AOD = Vedno pokaži uro in informacije; Timelapse = pospešena reprodukcija ( ) Prej sem imel S21 FE. Super telefon. Samo z android 15 je začel štekati konstantno. Največ, ko si hotel kaj slikati je kar zmrznil za 3s. Problem sem imel tudi pri Android Auto, ker telefon ni hendlal in se je kar pregreval, kuril baterijo, če je bil povezan je štekal...itd. Fotke od danes: 30x zoom:
-
Tale je pa ribiška... https://www.robin.si/zanimivosti/247-centimetrski-som-odplaval-nazaj-v-reko-vipavo/
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Še največ časa jim vzame nakladanje sodov s kemikalijami za chemtrailse delat.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)