Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
In potem imaš verižno reakcijo. Ker je čedalje več žensk homoseksualk, potem je posledično čedalje več moških biseksualcev. Bi seksali, pa ne. Homiči najbolj motijo tiste ljudi, ki imajo težave z zaupanjem svojo lastno spolno usmerjenostjo. Ljudi, ki niso čisto prepričani in se borijo z dvomi na način zanikanja. In ker jih je strah samih sebe, se počutijo bolj dedce, če za šankom udrihajo po pedrih. Lep primerek je bil Heider, tradicionalist nad tradicionalisti, vsi skrajni desničarji so ga gledal kot boga. V rsnici je bil pa en navaden buzerant. -
Koliko denarja je potrebnega, da ti rečejo 'tajkun'? Ker imam našparanih 125 evrov, pa me zanima, koliko mi še manjka...
-
Zdravo, se smem jaz prijavit za ogled in klepet? Razmišljam o uvozu nekaj podobnega(verjetno cenovno dostopnejšega). Enkrat naslednji teden popoldne? Hvala, Matej
-
Verjamem, da ne.😁 Boš pa še moral veliko km prevozit, da boš ugotovil kaj so praktični nasveti, nekaj jih je že @Bossprelimal zgoraj.... 😉
-
Ne vem kaj sem takega napisal? Mene ne motijo, če se ne izpostavljajo, normalno pa vseeno ni.....
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)