Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ali izbereš dinamično polnilnico ali pa na "neumni" nastaviš nekoliko nižjo moč polnjenja, da ti pozimi, ko dela še toplotna črpalka ne vrže ven varovalk. Lahko ostaneš na 3x 20A, ali pa malce dvigneš na 3x 25A, da bo res mir (odvisno predvsem od tega, koliko imaš obremenjene posamezne faze). Pozimi itak polniš bolj kot ne samo ponoči (22-06 režim, pač kolikor rabiš). Polnilnico ti zmontira vsak štromar - predlagam pa, da ti do nje potegne čisto nov kabel, vendarle bo šlo za najbolj obremenjen del domače el. infrastrukture. 11 kW polnilnica je vrh glave, ostalo je "nice to have". Prenosne so v glavnem "šuko" polnilnice - super za v kak kamp ali pa silo, če kje ostaneš (saj ima vsaka hiša šuko priključek). Se pa na šuko polni boleče počasi in je to samo zasilna rešitev.
-
Makoma. Jaz sem dobil pa gratis strešne nosilce ob nakupu... Tako, da nekaj sem tudi gratis dobil. 🙂
-
Ravno te stvari, ki tebe motijo tudi mene zato imam zadržke pri nakupu EV, plus cena po 8 letih in več.... Žal ti jaz ne znam svetovati. Mogoče bi ti znali svetovati pri AMZS, tam so sigurno na tekočem glede tega. 😉
-
Od sportman333 · Napisano
Nekaj idej je že bilo pametnih (Vipava, Soča, itd...)...dober si 👍da vztrajaš pri takem avtu (novem) in servisiranju....
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)