Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Pri vw je to še diesel gate generacija, pri Hondi pa dizla že mislim da tega motorja ni že cca 12 ali celo več v ponudbi.... -
Sem svojo prvo mazdo po fami, da ne rečem hvalospevih, tega foruma peljal k njemu, pa sem bil bridko razočaran. To glede kemičnega čiščenja sesalnega sem na uradnem servisu zvedel, da se saje še hitrej začnejo nazaj nabirat + kako loh s kemijo učinkovito spucaš sesalne vhode do ventilov, kolektor vsaj loh spereš, vhodov na glavi motorja pa ne moreš lih zwapirat, tm bo kemija ostala.
-
Krepko višje mesečno kot ti. Tudi javni sektor dobre solidno plača. Glede na to, da praviš, da ni sposoben, da drugače ne bi bil v javnem sektorju. Tudi ti imaš privat firme. Zakaj si potem na SŽ? Več pa na pivu....
-
Nevoščljiv? Ti spet primankuje besednega zaklada? Nisem niti nevoščljiv niti privoščljiv (razen v pozitivnem smislu), samo zgodbo pač poznamo in tudi tvoj ''100€ nad minimalcem'' Lahko govorimo o odgovornosti v nedogled, ampak to je služba, ki si jo sam izbral. Vsaka ima odgovornost.
-