Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Aja, tudi v redu. Mi smo imeli Rent z car in smo prevozili celo Portugalsko po dolgem in počez. Rent a car je bil takrat zelo poceni. Benzin tudi. 🤗 Je pa Portugalska res zelo lepa. Najbolj mi je bil všeč Porto ( vinske kleti in umetniki) in pokrajina Algarve. Tudi Lizbona.
-
Zanimivo. Glej @Boss, ti si me označil za Janševega vernika. Pred kratkim pa si prav tu, na tem forumu, ugotavljal: "O, fak, desničar sem." In glej ga zlomka, naenkrat se moram povsem strinjat s teboj...
-
Tole skoči iskat k sosedom: Unieuro NEXT.DOVECONVIENE.IT Imaš še dva dni akcijo. 9 kg, 1400 rpm, 399€.
-
Inverter Motor jaz nebi štel zraven,ker potrebuje krmilno močnostno elektroniko...z to pa vemo,kako je... Pri navadnem na ščetke,te ščetke zamenjaš,in gasa naprej...močnostne elektronike tak stroj nima...le krmilnik (ki ga inverter tudi ima),kak rele ali elektromehanski "programator". Je pa res,da inverterja lahko bolj brezstopenjsko ali večstopenjsko krmiliš,kar pripomore k nižji porabi,tihosti,bolj programu prilagojenim obratom itd...
-
Eh...izbrisalo tekst....evo na brzino mi je to ven pljunilo,če iščeš najcenejšo varianto....pač pri cvenku se neha,pa mi lahko bluzimo o Mieletih,ko ni naš denar... BEKO BM3WFSU37213WPBB pralni stroj | Big Bang WWW.BIGBANG.SI Nosilnost: 7,0 kg; Največja hitrost ožemanja (rpm): 1200; Razred energijske učinkovitosti: A; ProSmartInverter motor z 10 letno... To je ta stroj...al pa za malenkost več cvenka Gorenjeta...pač pazi na "drobni tisk" in pogoje.... Izbrala bo na koncu itak žena...mi pa samo "pomagamo"😄😉
-