Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
No, nekateri DSG-ji so imeli težave z nekimi čipi, verjamem da ni toliko poanta v olju, kot v tem, da opraviš menjavo - zna bit, da računalnik to zazna, in potem drugače funcionira? Zavorno tekočino menjavajo samo zato, da ti lahko računajo cvenk... na aliexpresu kupi tester zavorne tekočine, ki pokaže, koliko % je vlage v tekočini... če jo boš danes zamenjal in testno zapru čep (da se na njo ne bo vezala vlaga), garantiram da prevoziš 150kkm in 10 let, pa ne bo težava v % vode Sem tester porival v take šalce, ki so bile že vse zelene, res ni imela več barve - pa še vedno ni tester pokazal potrebe po menjavi
-
tak računalnik si kupil za urejet videe? kaj pa so to videi? verjetno si sfalil pomanjševalnico, če so igre igrice, so tudi videji videjčki? al so filmčki?
-
Dokler dela.... 🤗 Poznam mehanika, ki šraufa 30 let Audi & Vw, da kdor ne menja olja se lahko poslovi od menjalnika pri 200kkm🥴
-
Jaz to vedno refleksno izklopim, še ko me je @ignacij povabil na furo, sem v njegovem takoj iskal knof..
-
To je res,da ni zaganjača, ampak me moti, da motor ni prižgan, ker takrat ko je prižgan hkrati polni veliko baterijo, ki ti pomaga pri pospeševanju in vožnji v klanec. Posledično je zato tudi manjša poraba.... 🤗😉
-