Skoči na vsebino

KUPIM: Rezervna guma, kolo, platišče Mazda CX5 2023

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ravno danes  smo se v družbi  pogovarjali o teh par-nepar. In glej ga zlomka, imam to. 👍 Cena ne bo šla bistveno gor, tako,da lahko pričakujemo pol Avstrije in Italije pri nas. Še dobro, da imamo nekateri E-bike. Bodi prošli prav, izgleda. Sicer bolj lokalno, a vseeno.
    • Ne, Boss, ure so unisex. Samo razlika je, da imamo nekateri vitka zapestja, drugi pač ne. Baje, da so velikost 51 mm začeli izdelovati pozneje. Najprej za ameriški trg. Predstavljaj si,da bi imel Domen Prevc velikost  51 mm na roki. 😉
    • Se strinjam. Ne samo,da me ni nihče nikoli poklical, ampak tudi ne poznam nobenega, pa tudi prej v službi ne, ki bi odgovarjal na te ankete. Moramo se zavedati, da so te razno razne "ninamedie" privat firme in lahko manipulirajo z rezultati kolikor hočejo.  To je le neki. Bolje bi bilo,da bi bili tiho.
    • Pomoje so te ankete res na stacionarce.   Pred že zelo zelo mnogimi leti sem hotel biti "prijazen in družbeno koristen". Prošnji za anketo nisem odrekel. In ko sem jim prvič ugodil, potem nisem imel več miru. Očitno je moja številka pristala na nekem tajnem spisku zelo redkih in zato dragocenih številk anketarjev. Tudi vsake 2 meseca sem bil anketiran, kar je povsem v nasprotju s teorijo naključno izbranih številk. Potem jih je bilo potrebno poslati nekam, in sedaj že skoraj dve desetletji nisem več "naključni izbranec".
    • Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki.    Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.