Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Povej , od kod bodo naenkrat dobili teh 4000 učiteljev? Moja žena je bila petnajst let v šolstvu, učila je matematiko na srednji šoli. Pa je rekla, da se tega heca ne gre več. Ko ti hodijo mame s svojimi sončki in odvetniki v šole veš, da je nekaj hudo narobe z našim šolstvom. In potem podležejo tem advokatov in staršem tudi ravnatelji, ti zahtevajo od učiteljev, da dobijo sončki še nešteto priložnosti in na koncu so sončki, starši in odvetniki zadovoljni. In rezultati takšnega ravnanja, stanja in znanja so tu. Porazni. Verjamem,da si izberejo ta poklic ljudje, ki si želijo znanje prenašati na druge a na tak način pač ne gre. In vsaka generacija otrok je hujša.  V šolstvu ostajajo predvsem tisti, ki nimajo druge alternative in so primorani učiti naprej. Tudi iz osnovnih šol bežijo učitelji. Tako, da bo samo še slabše.
    • Mi imamo Adria Altea 502 DT. Nekaj večja in nekaj težja. Potem pa kdaj rata, da ne gremo vsi, kar pomeni, da nas je sedem. On če se to zgodi, je na lepem sedem potnikov in 1300 kg težka prikolica zadaj. ..
    • Res je. In to tako,da se takih trgovin izogibaš še bolj kot prej, kot hudič križu.
    • Malo jih razumem. Ker zasedena parkirišča pomenijo, da se potencialne stranke lahko obrnejo stran. Tule pri nas v mestu so par let nazaj urejali trg in spremenili prometni režim in tudi parkirišča v mestu. Ta parkirišča zasedejo ljudje, ki zjutraj pridejo na delo in potem parkrat na dan obrnejo uro in je to to. Čeprav so namenjena kratkim obiskom za opravke v lokalih, ki so tam. V glavnem - lastnica trgovine mi je razlagala, da jim stranke povedo, da ni mest za parkiranje in se velikokrat odpeljejo mimo in ni nakupa zaradi tega. Pomaga pa pri večini samo udarec po denarnici, tako si zapomnijo za malo dlje. Ker šibe ni več. 🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.