Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Probaj šlatat stvari na amaturki. Na 2010 M2 so ružli ti krogi za temperaturo, ventilacijo. Je Ferk rekel, da so odprli in ni rešitve. Bi rekel, da lisice niso nikoli odprli, ko sem radio menjaval, sem preprosto vijake za ta element bolj zategnil in je bila 7 let tišina 🙂
-
Imam Mazdo 3 2017 g120. Pred nekaj leti sem v armaturni plošči zaslišal nekakšno pokanje. To me ni preveč motilo. In nisem dajal nek poudarek na to. Avto je bil tudi izven garancije. Sedaj pa je pokanje vsako dnevno in zelo moteče. Slisi se kot neko drgnjenje nekje v armaturni plošči. Najprej je bilo v hladnih jutrih sedaj je pokanje kot rečeno tudi če je zunaj 35 stopinj. Ima kdo podobne težave in kako jih je rešil. Nekaj sem bral po forumih, da je z novejšimi modeli to pokanje tudi prisotno.
-
Boss ko sem zamenjal gume si me spraseval za tele 50/50. Danes iz 1700 na 2660 off road. Makadam z vecjimi kamni, držale so ko bomba. Seveda z zmanjšanim tlakom...
-
Točno tako bi naredil sam. Ker se ne spoznam in bi "na pamet poskušanje in kupovanje" preveč stalo. Naj naredi to nekdo namesto mene, pa še oba pridobiva.
-