Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Enako. Samo težava je, da to ne pumpa/aktivira ljudi in se slabo prodaja..
    • Meni je pri njem dovolj,da vem,kako je glasoval ob sprejemanju zakona o migrantih....velja tudi za Irglovo in njegove ostale "prebežnike".
    • Če ne pa avtobus al pa vlak. Tisto se da sprobat že danes. Kam smo prišli, se strinjam, k*rbe prodajniške bi še samo prodajale. Jebe se jim za stranke.   Edit: Malo sem razmislil med objavo do zdaj. Mogoče smo potrošniki tudi malo samo krivi, ker je skoraj vsak avto po naročilu in potem je težava to imeti v salonu, ko je toliko opcij. Ali pa so sami izgovori...
    • Dobro jutro, ena počitniška ☕  
    • Pa si prišel v moj svet.   Motor Giuliette sem samo za to sprobal, ker mi je dal na črno peljat avto od stranke, ki ga je mela na servisu. Podvozja nikakor.   Pri Focusu, ne motorja, ne karavana. Samo delovni stroj 5 vratn, ker je imel slabšo mašino je imel pol togo premo in je skakal po ovinkih. Sem zaupal testom in je prišel ven vrhunskim. S tem da sem bil 3 mesce pošteno na trnih kaj bo izpadlo. So pa vsaj imeli karavana, malenkost manj opremljenega v salonu.   O i20n, pa se raje ne meniva. Ni ga bilo v Sloveniji niti enega. Res da imajo starši i20 n-Line, samo to ni isto. In tu sem dejansko prva 2 meseca študiral, če ga ne bi prodal naprej. Preprosto je na meji prebavljivosti. Malo se je podvozje vleglo, malo sem se privadil in sva trenutno najboljši par.   V glavnem, poglej si rabljene, idi sprobat pod pretvezo nakupa, če bo ok, si ga naroči. Bo treba reskirat. Pa to ti svetujem, kljub temu, da indijanca sam ne bi imel. Ker ko bo Superb šel, boš imel še manj opcij.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.