Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• In smo tam...   Mogoče bi tudi @Boss moral to prebrati tako, kot da je avtor tega @skritikrt. Mislim, da si tudi ti velikokrat v "genski zmoti" oz. genetic fallacy, kot se to "v originalu" imenuje in pomeni, da trditev ocenjuješ le na podlagi njenega nastanka, zgodovine ali avtorja, ne pa na podlagi trenutnih dejstev oziroma ko namesto argumentov vnaprej zavrneš osebo, ki ta argument predstavi. Na kratko lahko napišem, da si kognitivno pristranski, ker podzavestno vnaprej zavračaš informacije, ki prihajajo od posameznikov ali medijev, ki ti niso všeč.   In nisi edini...
    • Je več kot 10 let, ko sem prvič in zadnjič vse skupaj 3 dni uporabljal Twitter. Med drugim sem komentiral JJ post - opozoril na nedoslednost izjave in nekega preteklega konkretnega njegovega ravnanja. Samo to in takoj me je blokiral.    Mislim, da bi se morali ljudje pri prijavi na komentarje najprej identificirati, na primer z digitalnim potrdilom. In ob komentarjih bi morali biti navedeni podatki osebe. Ker to žaljenje, prostaštvo ne vodi nikamor, ni za nobenega dobro.
    • najbolj vzdržljive zimske gume če se veliko voziš po AC ko moraš samo 2krat na leto čuvat za plundo   @Janez007 zakaj prodajaš
    • Kar je res, je res: po politični usmeritvi se pa res še ni nikogar blokiralo.   Če je kdo vse po spisku zmerjal s kreljoti, ki Kardaširajo in podobno, to ja.   Za politične komentarje se pa nikogar ni blokiralo s strani administratorjev.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.