Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pač bili so tovarniško pre-lubed sam za tak dnar sm jih hotu met tipi topi namazane,..tko,da sm use še 1x umil pa namazal. Naredu sm tape mode zad na vezju ter med ploščo stikal in pcb sm naredl še foam mode. Na space (notranjost) sem tud naflikal tape pa foam da je bolj gobok sound,..pa tesnila okol tipkovnice itd... Šel sem na thocky sound, ki sem ga dosegel ter smooth občutek. Imam GMMK pro, ki ni baš neki,..če bi še 1x bi vzel kaj bolj kvalitetnega. Stikala pa gateron milky nevem kaj, linarna z 50+15gf operating force,..i think To je med vezjem in ploščo stikal(plate),..obična pena ponavad dobiš kak nov ekran notr zavit, to sem jaz uporabil (Ta slika je z neta) Tape mode je pa klasika moder avtoličarski natančno zad na vezju. Je pa razlika ko daš samo tape ali pa foam oz tape + foam ogromna,..jaz sem bil tko wtf, kako je to možno Imam pa doma še en cel set stikal roza od gaterona, ki mi je ta kolega giftu(nimam pojma sploh kako se kličejo, so pa ravno tako linearni),..pa komplet belih keycapsov,..tako če bi dobu en poceni barebone bel plastičen kar(za 50-60€) bi lahko zložu eno belo retro tipkovnico.
-
Oooo ti si jih še pucat mogu... 🙄 ne govori. Že to odpiranje in penzlanje vsakega stikala posebej je mukotrpno delo.😵 🔫 Kaj pa si vzel potem sploh? Si tudi sound freak? Si delal tape mod, ker iščeš ''thock''? 😄
-
Od sportman333 · Napisano
EU naj bi omilil prepoved prodaje novih vozil z motorji z notranjim zgorevanjem WWW.RTVSLO.SI Evropska komisija naj bi v torek oznanila omilitev prepovedi prodaje novih vozil z motorji z notranjim zgorevanjem od leta 2035. Iz komisije sporočajo, da o tem roku razprava še poteka. do 2035 se bo še marsikaj spremenilo....
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)