Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Janez je bil "zaprisežen" rasist. Ker pa doma ni našel primernega dela, se je odpravil s trebuhom za kruhom. Po nekaj letih dela v Nemčiji se tako vrača z vlakom nazaj domov. Ko pa pride na vlak, je ta nabito poln. Ko pride do kupeja, v katerem sedijo sami črnci in Šiptarji ter en Kitajec, se zadere: - "Ej ti, barabon Kitajski, marš ven, in da me zbudiš v Ljubljani!" Nato sede na njegov sedež in zaspi. Črnci pa mu, medtem ko spi, namažejo obraz s črno kremo. V Ljubljani ga Kitajec zbudi in Janez odpravi se domov k Mojci. Potrka na vrata, Mojca pogleda skozi kukalo in vpraša: - "Kdo je?" Janez jezno odvrne: - "Kaj ne vidiš, da sem to jaz, Janez?" Mojca pa še vedno ni prepričana: - "Pa nisi to ti, to je neki Črnc..." Janez je že čisto nevozen: - "Pa daj no, ne me zezat, spusti me noter!" Mojca pod vrati potisne ogledalo, Janez se pogleda in pravi: - "Eh, butasti Kitajec, zbudil je črnca namesto mene..."
-
Pa tudi biserji od golobnjaka prispevajo k temu. Golobnjak je v svojih nastopih (tako v Evropskem parlamentu kot doma) večkrat poudarjal, da bi morali vsi skupaj drastično zmanjšati porabo mesa in preiti na rastlinsko hrano, če želimo rešiti planet ter zdravstveni sistem. 😂
-
Evo, rezultat norih anticepilcev je tu. Prav je, da takšne starše obsodijo. Drugega so niti ne zaslužijo. https://svet24.si/novice/tujina/davica-4-letnica-smrt-cepljenje-proticepilci-1921470
-
Pejt rajš na avtocesto... da boš še bolj solidaren z dizlaši.... pa da bo imel @Alex več koristi
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)