Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pri meni je pa med lockdown-om oz. ko sem bil dva mesca na čakanju (vozim v veliki vecini potniške vlake) bilo dobro to,da sem spoznal,pod kakšnim stresom sem. Sem sicer bolj "nocni clovek"...pred polnočjo me ne vidiš v postelji...bioritem je "na glavo obrnjen",prebava tudi,spim bolj tako-tako...več kot 5ur v komadu redko... Na cakanju pa sem počasi začel hoditi spat ob 22:00 uri...in sem spal v komadu do 8:00 zjutraj...nič zbujanja vmes za scanje ipd... Ob 09:00 kot da bi mi še ena budilka zvonila-gremo "srat", in je bil mir cel dan... Zena je rekla,da sem "čisto drugi". Je pa res,da sem cele dneve pekel pečenjaro😋😅...na oglje se razume...pa pircek-dva zraven..ni ga lepšega..mogoče pa ima to kaj pri tem. Po moje je takrat masikdo dobil lušte na penzion.
-
Update. Danes dopoldne so mi menjali ključavnico na havbi. Do zdaj je situacija 👌OK (trkam na les) 😁 Moram pa spet pohvalit AH Kržišnik, kolk so pa to prijazni in pripravljeni pomagat-uno ko se ne pocutis odveč in kot se ena nepotrebna stranka 🤗
-