Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mal izzven teme, ne vem kam naj to sploh vključim. Kolega razmišlja o nakupu Audi A5 quatrro e hibrid 185kw bussiness. Kolega ne ve nič o avtih in sprašuje mene, ki pa prav tako nimam pojma o Audijih. Se kdo kaj spozna, kakšno mnenje bi bilo dobrodošlo.
-
Ni bila sreča, nisem pa tud neki hud broker. Če si si malo prebral si vedel da niso vredne več kot 1eur. Nisem niti pricakoval visje cene od 1,2 eur, zato nisem posvecal velike pozornoati in zamudil 20eur nakupe. Sem pa ujel ceno 6,3eur. To je 530% nad realno vrednostjo, valda sem prodal.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ne vem. Če so nam zgled kapitalist, potem ponovimo postopek zibelke kapitalizma Anglije. Tudi tam so podržavili vso energetiko, promet in težko industrijo. So takrat zaradi težkih povojnih časov ugotovili, da ni pravi čas za zajebavat se z nekim liberalnim kapitalizmom, ker je bila situacija preveč resna za kaj takega. -
.... ne vseh, samo od desničarjev in predvsem od Alexa. Bo Lukec uredil. Ok, šalo na stran... če pride do kriznega stanja ključne infrastrukturne zadeve, energetika in podobno pač ne morejo biti talec odločitev nekega vodstva. Ne vem kako naj to drugače razložim - če ne znajo brzdat apetitov in vojnodobičkarit je pač potrebno podržavljenje. Če pa bodo pokazali, da znajo krizne razmere prebrodit in da vsaj takrat dajo nek parcialni interes na stran - potem podržavljenje ni potrebno. Vse je torej na njih, na upravi in nadzornikih teh družb.
-
Mi imamo tudi hišo + 2 avta pri istem zav. zastopniku, pa ne vem, če imamo zato kaj popusta. Moram preverit. Bom prihodje leto za hec, še pri kašni drugi zavarovalnici prej preveril, glede zavarovanja za avto.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)