Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
tudi 20.000 kvadratnih metrov ni enako primerljivih p orazličnih koncih Slovenije
-
jaz imam sedajna moji po 2 letih 96.000 km. v spološnem zadovoljen z motorjem edine težave, ki so bile je bila pri 50.000 odpoved baterije (menjano pod garancijo) in sedaj čakam da mi pod garancijo zamenjajo loputo na izpušnem sistemu. Spremembe na menjalniku so bile delane komaj za modele 2026 prejšnji so pa dobivali vsako leto samo drugačno vzemetenje. Na samem motorju pa ne vem če je bilo kaj bistvenij izboljšav oz sprememb.
-
Brez avtoelektričarja, z ugibanjem, težko. Tale Vili Andolšek v Grosupljem je kar maher. Pred letom sem pri njem na dvigalu videl Mazdo CX-3, kjer je zafrkavala el. ročna zavora in težave v koprskem Mazdinem pooblaščenem servisu niso znali rešiti. Kako se je končalo, ne vem, ampak če avto z avtovleko k njemu pripeljejo iz Kopra, to nekaj pove. Cene pa ima normalne - po 2 izkušnjah. Na Mazdi mi je rešil težavo v korodiranem kabelskem snopu (utripala je rumena lučka za nalet na havbo), Mazdin servis se je izven garancijskemu reševanju izogibal, Vili pa je našel oslabljeno žičko in jo zamenjal. Cena 150€ z računom. Problem je bil, ker je upor žičke narasel šele pri obremenitvi, brez obremenitve (ohmmeter) pa težave ni kazal, tako mi je razložil. AVTOELEKTRIKA & AVTOSERVIS, VILJEM ANDOLŠEK S.P. - Bizi WWW.BIZI.SI