Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Obstaja več tega, tudi bio: Botulin toksin, Batrahotoksin, Maitotoksin, Tetrodotoksin, ... Lahko pa pomaga mRNA Covid cepivo, če imaš "srečo" in si med tistimi, ki so v statistiki zabeleženi 1/100.000.000.
-
Noro. Eno izmed redkih tepihov, ki so zadnje strani ravni in ni za profil luknja zadaj.... Vozim jih samo pozimi in je avto že naredil 90.000 km.
-
Z whitacrovimi sem pridelal luknjo v dobrih dveh letih, vedno teniske oz. pol leta bos. Res slaba kvaliteta tepihov*, no na srečo nisem stran vrgel odrezka, ki pritiče m6 karavanu, ker v osnovi dobiš komplet za limuzino. Odrezal stanjšan del in vstavil del odrezka tepihov zadnje klopi. #nedam30€zaengumitepihje'ote *Verjetno zanalašč; "čuvaj posao" **Pišem zato v to temo, ker iščem original gumijaste tepihe in me je search sem pripeljal.
-
Od apokalipto_81 · Napisano
Zdravo, zanima me, ali mi lahko kdo na Mazdi izklopi varnostni sistem limp mode?. Kot vidite v mojih objavah, sem lani uredil in zamenjal vse, kar je ta sistem vklapljalo, vendar se mi kljub temu občasno še vedno vklaplja. Hvala.