Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Končno razumem, da je smrčanje moških pravzaprav kompenzacija: ženske govorijo cel dan, moški celo noč niso tiho...
-
Prave prijatelje naštejem na štiri prste. Tisti, ta sredinski, je pa za vse ostale...
-
Vprašanje je bilo, če si ga kje zasledil, ker kar spremljaš stvari. Bomo vidli kak se bo obnesel. Sam nisem imel nič od njih še.
-
Za mojega starega HX-520 vem,da je iz Seasonicove stare G12 80+ bronze arhitekture,pa sem sklepal,da so vsi HX-i🙄
-
Asus🤔...sedaj ne vem,al si brcnil mimo al je moj spomin že "luknjast"....k napajalnika še nisem imel od Asusa... A misliš stare plate,k sem nekdaj kupoval le od Asusa...P5W DH DeLuxe,P5Q in P5QD Turbo... Al misliš tisti MiniITX od prijatelja,k je na AM5 delal težave🤔...ta MiniITX je sedaj "raketa"in dela BP👌...cela tona BIOS updateov je rešila vse težave...je moral prijatelj nemalokrat k meni,da sva x-krat naštimala nov BIOS,k si ni sam upal😅....si je Asus veliko težav nakopal takrat...jaz od Asusa ne kupim nič več...zame pr platah pride v izbor samo MSI al Gigabyte (v tem vrstnem redu).
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)