Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sej to se strinjam, če delaš takšne relacije rabiš dizla in EV ni prava izbira. Zame ko dnevno delam cca. 70km pa bi bilo čist vredu. Vseeno pa mi je nenavadno, da se doseg pozimi praktično prepolovi, sem mislil da se zniža za 20% ne pa za 50.
    • Pri Mazdi 6e s tamalo baterijo (68 kWh) sem že v večih videih zasledil, da je na AC z avtocestnimi hitrostmi (ne za šleperji in max 110 km/h) poleti doseg nekje dobrih 300 km... pozimi pa okoli 250 km ...    GLede tvojega zadnjega stavka pa... Kolikokrat pa gres na 3.200 km dolgo pot? Jaz recimo še nikoli nisem tako daleč v enem šusu ...  ...    Recimo en video, kjer tip testira razne EVje v 1000 km testu... Za to je z Mazdo 6e porabil dobrih 10 ur... od tega je 8 ur vožnje in 2 uri na polnicah ...         
    • Odvisno od T in teže ... pri zimskih T okoli 0 stopinj in 2 osebah naj bo tlak cca 2,5, spredaj in zadaj. Ko se avto vozi, se gume segrejejo in se tlak za kakšen 0,1 bara dvigne.   Glede čričkov so mene nervirali 2 tedna nazaj v Mazdi 3, čričkalo je pri levem ušesu, stebričku za varnostni pas. Na koncu po vseh mogočih iskanjih izvora ugorovim krivca: zadnja polica prtljažnika ni bila zataknjena v ležišče.
    • Verjetno pride v mrazu malo meglice na kamero pri notranjem ogledalu. V izogib taki situaciji najprej vlopi hitro odroševanje prednjega stekla in teh težav ne bo več. 
    • Za te gume 2,4-2,5 max.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.