Mazdilack Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 Baje je breskvica vabljena na sre?anje v BTC v nedeljo, pa me zanima a vabilo velja samo za njo, ali lahko tudi drugi pridemo ? Resno me zanima kdaj (ura) in kje je to. "Pred Simobilom" mi ne pove kaj dosti, sem pa? ?tajerc v Ljubljani in ne poznam tak?nih placov. Torej hvala za vse informacije in se vidimo! LP! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 Takole je vabljeni ste vsi mazda?i in nemazda?i (da ste vsaj po srcu ) Mal bi moral pogledati v podforum sre?anja, tam je cela tema namenjena sre?anjem v lj ali pa v koledar Klik do teme Dobivamo se pa tam ko je moder XZa pove?avo klikni na sliko Citiraj
Mazdilack Napisano 30. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2006 Najlep?a hvala za takoj?njo obrazlo?itev. Marko_mx-3, obljubim, da se bom pobolj?al. Lp! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.