Skoči na vsebino

DAVID

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ups...sam mau, ?ist mau sem pozen....ampak vseeno iz srca...vse tanartabulj?e ;)

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

ups...sam mau, ?ist mau sem pozen....ampak vseeno iz srca...vse tanartabulj?e ;)

Ala naj ti bo lukman..... :prstgor:

THX

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Bini ti pa si pokvarjen... sem mislil, da se fuka z bimmerjem tako kot se je @Slivka še pred kratkim s Fuckswagnom. Napaka na napako.
    • Kako moreš bit tak pa najbolj resnicoljubnega velikana politike proglasit, da širi lažne novice. Če je to objavil pol mora že biti res. Pa pustimo gologlavega, ker "sivi golube" ima večje probleme. Tatjanca Bobnarjeva pravi, da jo je nadlegoval z zahtevami. Se mu je bila pripravljena podredit, ker je bla skrivaj zaljubljena vanj. Pol je pa prišla tista gabrova konkubina in ji je speljala najbolj zaželjenega tiča. Zdaj pa sledi maščevanje užaljene gospodinje, kot ga še nismo videli. In to pred volitvami - golobček se je hotel hojsat na gabru, zdaj bo pa na tenko bobnal.
    • Pravi da je prvič.... 
    • Zakaj pa dodatna masa?   84 je minimalna nosilnost gume in ne teža gume.
    • null- slikana v dobri družbi (menda so neka pravila za MX5 - moram ga oprat   Resno vprašanje - zamenjati moram gume (orignalne let 2017) in nikjer ne najdem gum v dimenziji 205/45 R17 z nosilnostjo 84. Samo 88 XL ... se mi zdi brezveze vozit dodatno maso sabo ...   Če kdo zasledil Conti SC7 ali Michelin Pilot5 z nosilnostjo 84W ...?    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.