kos Napisano 28. avgust, 2006 Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 kaj pravite na tako predelavo pa ?e dokaj poceni 950eur poslano v slovenijo moram ?e poizvedeti kako je z carino za zadeve iz USA vec inf. na www.body-kit.com Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. avgust, 2006 Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 Huda, samo mogo?e malo preve? lukenj. Mi je pa eden izmed lep?ih body kitov za 6ko Pa prov grdo gleda vsaj na drugi fotki Citiraj
uklopko Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 mare same prito?be!!! ?e jih je premalo in ?e jih je preve? lukenj druga?e ?a Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 karavanka edino to mi ni v?e?, ker ima ?migavce v vzvratnih ogledali (VAG varianta). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Marko_mx-3 Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 V ogledalih pa ?e na bokih da ne more? zgre?iti kam zavija Citiraj
KAALman Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 hmm... tamle na 2. slikci ?isto v kotu z 0.1mm ?rkami pi?e da je to ravno zame hud stroj... Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 uffff zelo lep bod kit....go 4 it Citiraj
LabiGT Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 ugly as sin Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Hmm,dokaj huda zgleda! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
dravni Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Odbija? do sedaj najlep?i kar sem jih videl, mu ful pa?e, ostalo klasik, ja pa ?migavci v vzvratnih ogledalih je bolj Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Boss Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Sorry, sam tale bodykit pa res ne pa?e na obliko ?estke. Nekako se ne ujame z oblinami in ima preve? "ostrih" robov. Kot drugo, pa recimo pragovi se sploh ne zlijejo z obliko in zgledajo kot bi jih neki amater takole brez ob?utka zraven zlimal. Dopu??am sicer mo?nost, da bi na kak?nem temnem avtu (?rnem, temno modrem) zadeva zgledala veliko bolje, ker se skrijejo kontrasti med ?rnimi odprtinami ter sencami in samo barvo. V glavnem, jaz jih ne svojem nebi imel - po drugi strani je pa res, da imajo vsake o?i svojega malarja Citiraj
aleksander Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Kar v redu; a lite feltne tud pa?ejo v komplet ? Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.