dawet Napisano 20. oktober, 2006 Prijavi Napisano 20. oktober, 2006 zivjo, od vceraj je punca novopecena lastnica mazde mx3... avto je zelo lustkan, dobro ohranjen... imam pa en problem: ko su?em volan(na mestu in med voznjo) se sli?i neko pokanje... sicer ne vpliva na delovanje ampak se sli?i precej neprijetno. Kaj bi lahko bilo narobe? lp, david Citiraj
mazdohist Napisano 20. oktober, 2006 Prijavi Napisano 20. oktober, 2006 hm zanimivo! pa je biv mlin?ek slu?ajno kaj zateten od spredaj??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
dawet Napisano 21. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2006 ni kakih znakov, da bi bil zaleten kjerkoli... lp Citiraj
Sorti Napisano 21. oktober, 2006 Prijavi Napisano 21. oktober, 2006 je dawet napisal: zivjo, od vceraj je punca novopecena lastnica mazde mx3... avto je zelo lustkan, dobro ohranjen... imam pa en problem:ko su?em volan(na mestu in med voznjo) se sli?i neko pokanje... sicer ne vpliva na delovanje ampak se sli?i precej neprijetno. Kaj bi lahko bilo narobe? lp, david Iz kerga kraja pa si?? Citiraj
dawet Napisano 21. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2006 je Sorti napisal: Iz kerga kraja pa si?? iz Velenja oz SG-ja danes sem bil pri mehaniku.. poka neka "?pona" na volanski letvi... 5k sit popravilo in bo ok lp, david Citiraj
Sorti Napisano 22. oktober, 2006 Prijavi Napisano 22. oktober, 2006 je dawet napisal: iz Velenja oz SG-jadanes sem bil pri mehaniku.. poka neka "?pona" na volanski letvi... 5k sit popravilo in bo ok lp, david OK! In kake barve je tvoj STROJ?EK? Kdaj se bo? pa predstavu kaj?pa slikce!!! Citiraj
dawet Napisano 22. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2006 zaenkrat imam samo to slikico.. druge sledijo ko avto spoliram slikano je s telefonom, zato se mal slab?e vidi: aja, da se mal predstavim eee... ime mi je david, iz slovenj gradca, vozim fiesto turbo, ?tudiram v MB... na kratko punca, ki je nova lastnica te mx3 je pa iz velenja lp, david Citiraj
Sorti Napisano 22. oktober, 2006 Prijavi Napisano 22. oktober, 2006 je dawet napisal: zaenkrat imam samo to slikico.. druge sledijo ko avto spoliram slikano je s telefonom, zato se mal slab?e vidi: aja, da se mal predstavim eee... ime mi je david, iz slovenj gradca, vozim fiesto turbo, ?tudiram v MB... na kratko punca, ki je nova lastnica te mx3 je pa iz velenja lp, david LEP STROJ?EK! Citiraj
mazdohist Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Napisano 23. oktober, 2006 hm res lep mlin?ek!! po moje pa niti fiesta ni lo?a? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.