Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
V takem primeru se mogoče splača in seveda če imaš avto dalj časa. Jaz osebno menjam avto na 5 let tako da te računice niso za mene. Tudi sam lahko doma zelo hitro poškoduješ platišče , ampak ja lažje je vedno prelagat krivdo na druge in potem imet razlog da zaradi tega se pa splača dajat 1000 EUR za zimska platišča. Koga boš pa krivil ko boš podrajsal po pločniku???? Sicer pa prodajalci imajo zelo radi takšne " pacijente " in če so spretni ti še na hitro uturi najdražje gume in si za 2000 lažji😁
-
Lahko pa jaz pridem na tisto malico ali kosilo ali kaj je že bilo omenjeno. Pa mislim, da bi se še kdo našel...
-
V službi malo zabave ob enem rojstnem dnevu, sedimo v sejni sobi in klepetamo, pa da bom kavalir, se obrnem k sodelavki in jo vprašam: - "Ti nalijem malo vina?" Ona pravi: - "Ma, daj dva prsta." Meni pa butne ena trapasta in bleknem: - "Dva prsta ti bom dal pozneje, zdaj te sprašujem, če ti nalijem vino..."
-
Mi imamo neko dramo na šihtu, zato bi bilo najbolje, da se dobiva v BTC v bližini IKEA. Načeloma bom nekje med 9 uro in 18 uro sigurno tam. Ti sam povej ob kateri uri si mislil, pa se že ujameva nekak.