Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Boss, če bi se v vse zadeve toliko poglobili, kot si se ti v Covid cepiva, bi praktično povsod prišli do velikega problema. Od hrane (pesticidi, mikroplastika, aditivi), onesnažene pitne vode (bakterije, težke kovine, azbest, klor, mikroplastika), onesnaženega zraka (kancerogene spojine, pm,...), zemlje (težke kovine), ... Pri teh mRNA cepivih naj bi bile problem tudi težke kovine, pa pri vsakem barvanju las lahko absorbiraš neprimerno več kovin, pa tatuji,... 
    • Verjetno bi moral iti kar preko 3,5 da bi se ti to začelo dogajat. Ok pri lahkih avtih prej. Sam nikoli nisem imel tega probleme pa sem tudi imel na prvi Mazdi športne GY Eagle-ce (še tiste na smrekco) napumpane na 3.0, ker mi jih je že pri 2,6 bara hitro pobiralo po robovih, da verjetnone bi zdržale 20kkm. Tako pa so zdržale 35kkm je pa res, da sem takrat živel v nekem hribu in je bilo kr precej ovinkarjenja.
    • Enako, tudi moja cepilna knjižica je objavljena v tej temi kjer se vidi koliko poživitvenih sem prejel proti klopnemu meningoencefalitisu. Zato mi gre pa tolk na živce, da me zmerjajo z anticepilcem tisti, ki se verjetno v zadnjih 40 letih niso cepili niti enkrat za bolezni, ki jih poznamo že dolgo.    Problem je samo eno "cepivo", ki ni bilo niti preverjeno, niti dovolj klinično stestirano (vse skupaj na nekaj miših) pri tem pa je šlo za popolnoma nov postopek MRNA cepiv na genski osnovi delovanja. Ta postopek pa je praktično tako nov, da sploh nima nobenega kliničnega zaledja in ker se gre pri tem za manipulacijo in gensko spreminjanje delovanja v celicah in ne klasičnega z neaktivnimi virusi, je pač zame tole en velik NO GO.   Ne vem z GSO za prehrano in podobno je cel halo in se berejo deklaracije na hrani spred in zadi, a ko pa gre za direktno gensko terapijo v obliki injeciranja neposredno v telo posameznika so pa eni kr pripravljeni, da se delajo eksperimenti na njih. Sej verjetno bo vse OK, ampak zakaj tvegat?
    • To je tupična težava pri previsokem tlaku v pnevmatikah.
    • A ima kdo izkušnje s previsokim tlakom pnevmatik in da mu je najbolj pobiralo profil po sredini tekalne površine? 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.