Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sodobni avti imajo hill holder 😉   Nazadnje sem jo kuril ma Alfi, s katero je bilo pri polno naloženi nemoče speljat. Sploh, če te je kdo zasral in si na trajektni rampi iz kleti obstlal. Takih klancev na regionalnih cestah pa ni.
    • Ne rabiš nikamor iti, imaš lahko že na naši obali podobne primere poleti. Ne sicer tako ekstremne ... Ampak dovolj za klasifikacijo "vukojebine". 😃
    • Zato pa ne hodim v neke vukojebine, kjer bi moral stati pet ur v koloni. 
    • Pojma nimam. Po AC je šlo večino časa 110 km/h, tudi do 145 km/h sem pognal, če te že zanima.   Sicer sem pa prav pomislil na nekatere tu na forumu - tiste goreče zagovornike ročnih menjalnikov. Rad bi vas videl na relaciji Sutomore - mejni prehod. 108 kilometrov razdalje pa kar 5h 15min v avtu - polžje premikanje po meter ali tri okoli Budve, Kotorja, pred mejo, v klanec ... Tam bi dobili žulje na rokah in podplatih. Pa sklopka bi vam dišala. 😃
    • Pol nej si pa Uršula pride pogledat zastarelo LPP shemo, kako mamo cel tranzit kar na obvoznice speljane, kako s kolesom na Tržaški skačemo s pločnika na pločnik in z leve na desno stran ter kako kljub novim tirom in postajam potniški promet na železnici še vedno ne funkcionira.   To je samo za LJ, komot še kdo svoj lonček pristavi  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.