Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
No, končno je zmagal razum. https://maribor24.si/lokalno/konec-terorja-nad-igranjem-instrumentov-mariborcanka-dobila-sodno-bitko/
-
Sedaj je glavna tema, kdo je slikal roparje in ne, kdo so roparji. Vladarji so speljali interes drugam. In sedaj kao neki "Izraelci" odločajo volitve. Kakšne neumnosti lahko pridejo iz nekaterih ust. 😂
-
Pri meni je pa med lockdown-om oz. ko sem bil dva mesca na čakanju (vozim v veliki vecini potniške vlake) bilo dobro to,da sem spoznal,pod kakšnim stresom sem. Sem sicer bolj "nocni clovek"...pred polnočjo me ne vidiš v postelji...bioritem je "na glavo obrnjen",prebava tudi,spim bolj tako-tako...več kot 5ur v komadu redko... Na cakanju pa sem počasi začel hoditi spat ob 22:00 uri...in sem spal v komadu do 8:00 zjutraj...nič zbujanja vmes za scanje ipd... Ob 09:00 kot da bi mi še ena budilka zvonila-gremo "srat", in je bil mir cel dan... Zena je rekla,da sem "čisto drugi". Je pa res,da sem cele dneve pekel pečenjaro😋😅...na oglje se razume...pa pircek-dva zraven..ni ga lepšega..mogoče pa ima to kaj pri tem. Po moje je takrat masikdo dobil lušte na penzion.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)