Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Niso ravno moje in niso z vrha hriba, vseeno pa lahko dobiš malo občutka, kako je zgledalo...   V Novi Gorici zalilo vrtec, škoda na pridelkih bo po prvih ocenah velika (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI Napovedi vremenoslovcev o nevihtah z možnostjo sodre in toče so se uresničile. Čeprav je bilo najhuje napovedano za Posočje in Vipavsko dolino, pa je najbolj po     Goriški pridelovalci po nevihti s sodro in točo obupani: "Pridelek je uničen" (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI Škoda bo precejšnja, so bili danes zaskrbljeni pridelovalci na Goriškem po včerajšnji sodri in ponekod celo toči. Pas neurja je pustošil predvsem na območju od  
    • "Že danes največji podatkovni centri porabijo več energije kot marsikatero manjše mesto" WWW.RTVSLO.SI Podatkovni centri za umetno inteligenco prinašajo zagato, na katero pred leti nihče ni pomislil. V sistem je vstopil nov, velik porabnik energije in virov, ki je sicer energijsko vse bolj učinkovit, a zaradi vse večjega...  
    • Pri malici reče ena sodelavka: - "Prej sem bila pri ginekologu in sem izvedela, da sem noseča."   Vsi čestitamo, ena sodelavka pa jo vpraša: - "Si že kaj razmišljala o imenu?" - "Ne, zdaj razmišljam o priimku..."           Je ratala kar tišina...    
    • Še kakšne kilometre napiši, ker se potem lažje locira kaj bi lahko bilo pri določeni kilometraži.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.