Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21131017&display=Mazda Mazda3   tole je potem za kupiti ?, če vprašam @Bini ali @Alex vem kakšen je odgovor :)
    • Jz sem pri Mocniku zadovoljen. Dvomim, pa da se bodo na kateremkoli servisu na zobe metali pri pregledu.
    • Hja...  Učenec v učiteljico vrgel stol...  Učiteljica ima zlomljeno roko...  6 ali 7 razred osnovne šole.  Rezultat?  Učiteljica se morala učencu opravičiti, ker ga je sprovocirala...  Ja, tud take mamo... 
    • Jest moj avto vozim v kranj, samo meni je isto dalec al grem v KR ali pa LJ. Nazadnje so mi ga v KR na rednem servisu tudi oprali. Bom pa reku, da so zelo korektni, in v 7 letih nisem imel nobenih pripomb cez njih. Naslednji avto, ce bo mazda, bom 100% tudi k njim vozu. Mislim pa da tele debate o serviserjih so zelo subjektivne, in je od cloveka do cloveka odvisno kateri servis je komu boljsi.
    • Paše danes po kakem preveč popitem piru včeraj..... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.