Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Saga o zaklepanju zaključena. V nastavitvah je bilo nastavljeno samodejno zaklepanje ob speljevanju, samodejno odklepanje je bilo izklopljeno. Imam sedaj tudi to vklopljeno in dela kot mora, ko zaustaviš motor se vrata odklenejo  
    • naročili conti, ker bo prej, goodyear bi baje prišla šele po 16.11  225/45/17, malo pod 100 na gumo mislim da
    • Moje so preizkušene na - 20, pri snegu na cestišču, pri prehodu prelaza na 2100 metrih višine. Enakovedno sem se kosal z audijem 4x4. Nekateri se odpeljemo še kam drugam, kot le do sosednje gostilne. 😉  
    • Lepo napisano. Nekateri bi radi za ta denar imeli isto opremo, kot jo omajo avti za trikratno ceno cx 30. Ja, ima napake, nima najboljših motorjev na svtu, a je zelo dober avto katerega za razliko od drugih suvov, lahko voziš tudi bolj športno. Kdor ga ima namen kupit, da bo kupil, drugi bodo vedno iskali dlako v jajcu.  Ko smo mi ostali to isto pisali, so se nekateri tu gor smejali. In to ponavadi taki, ki niso niti sedeli v CX-30, kamoli, da bi naredili en sam krog. Meni je boljša vožnja na splošno kot v 6-ki. Edino motor je boljši v 6-ki.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.