Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• V moji dimenziji je GY AS F1 15-20€ cenejši od PS5.   Če ne bo nake novosti na trgu sem odločen da Primacy 4 nadomestijo PS5.   Moje top 3 sem pisal par strani nazaj. Zdaj sem 99% odločen.
    • Jaz bom letos verjetno v dimenziji 225/45 r18 izbiral med GY F1 in Michelin PS5 po ocenah iz lanskega testa sta tam tam kar sem videl so tudi korejske Nexen Nfera sport dobro ocenjene, ima kdo v uporabi v tej ali podobni dimenziji  (s tem da so mogoce 25-30eur /kos cenejse kot GY, Mic....torej spet zanemarljivo malo za 4 leta)....
    • Nisem zasledil, če je bila kje zgoraj kakšna primerjava med CX-30 in M3, varnejša verjetno ni letelo na to primerjavo ? Mazda 3 je pa seveda še boljša izbira, če ima nekdo rajši nižji avto, manjšo porabo, dober dizajn, je še bolj ekološki...
    • Pa da se vrnem na Linglong. Lahko so najboljše, samo ko to preberem, jim jaz ne bi dal mojega denarja: https://www.zurnal24.si/svet/americani-prepovedali-uvoz-pnevmatik-iz-srbije-razlog-pretrese-452000
    • Me zanima kakšna je Ventus evo. Če se ne motim je Hankook Ventus Evo prišla namesto Ventus S1 evo 3 in je zanimivo, da jo povsod visoko kotirajo. Da so pa PremiumContact 7, Asymetric 6 in PS5 vse za njo, pa ne verjamem?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.