Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ampak, jaz sem si vez sfukal, ko sem bil star tam nekje 32-33 let ...razen, če govoriš o nekih drugih kitah.
-
Ne, bil pa je izključevalni pas za zavit iz AC na izvozu Lj-Brdo. In ta egoist je želel zapeljati ven po pravilih, da je treba biti na izključevalnem pasu najkasneje v prvi tretjini le tega in da se hitrost zmanjšuje le na izključevalnem pasu in ne na voznem. Mogoče je na Primorskem, kej drugače in so tam kaka bolj italijanska pravila, kar bi znalo privest do takšnih zapletov, ampak pri nas je tako, da ko si enkrat na izključevalnem pasu ne skačeš več na voznega in prehitevaš avtomobile, ki so tudi na izključevalnem pasu. OK ja bemvejaši in paraolimpijci to sicer počnejo je pa skregano s pravili. Torej po tvoji logiki si ti bil celo večji egoist, ker se nisi pravočasno umaknil tistim iz vključevalnega pasu. Pa saj si jih videl, da jim ga bo zmanjkalo in da tista črta na koncu pospeševalnega je pač zid v katerega se ne smejo zaleteti. Men je prav škoda, da vsakih 10 let ne opravljamo izpita na novo. Kolk takih padalcev bi izgubilo vozniške, dokler se ne naučijo pravilnega vključevanja na AC. Super bi bilo, ker bi bilo gneč bistveno manj.
-
Ne še.... mal sem jih potipal, kolk imajo manevrskega prostora. Neki ga je ampak ne glih velik. Vseeno pa bi prišel pod 50 jurjev. Pa če mi kaka dobra duša da 15k za mojo Mazdo. Hja, kaj pa vem - ja poraba bi bila veselica, kasko tud, ampak kjer koli ga testirajo, ga hvalijo. Konec koncev je pa le bil avto leta 2025 tud pri nas. Sej drugač ne bi menjal, ampak neko nelagodje obstaja, da bodo brihtoli našli način, kako prepovedat dizle v mestih al pa celo na splošno. Pač EV agendo bodo poskušali spravit skozi na silo. Očitno z mehkimi prejemi ne najdejo dovolj labilnih, da bi nasedli subvencijam in nekim pravljičnim obljubam. Tko, da čakam naslednji udarec iz Bruslja.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)