LabiGT Napisano 17. oktober, 2004 Prijavi Napisano 17. oktober, 2004 No zjutraj je dezevalo (ponekod celo snezilo), pol se je zjasnilo...takoj v akcijo. Sem sel mal na obalo.. Pa se to: prvic sem vidu staticni radar na avtocesti (Passat karavan), notri je bil policaj ki je meril , to je blo pred izhodom za Sezano (iz smeri LJ). Slika je pa detajl...crni kal je se vedno impresiven Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 17. oktober, 2004 Prijavi Napisano 17. oktober, 2004 lepa slikica, skoda da je blo tako mocno sonce....je avto v lastni senci... si bil na obali, a?! in me nic ne obvestis.....ti pacek ti....a se tako dela?...tc tc tc.... labi, drugic me obvesti, da greva na kako kavico vsaj....a bos? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 17. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2004 oops... no sej sem sel na hitro (pa nisem bil sam). drugac pa slika je bedna ker je narejeno s telefonom. naslednjic bom sporocil. i cross my heart Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 naslednjic bom sporocil. i cross my heart le glej da bos res Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 Samo en komentar, pa ne na sliko, samo viadukt je bolje takole pogledat kot pa se peljat ?ezenj, ker potem izgubi? ve? ?asa kot ?e se pelje? ?ez ?rni kal, kot smo se vozili prej.Povrh tega pa te ?e s cestnimo u?gejo za teh par 100m. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 Ah...5let sem se vozil skoraj tedensko ?ez ?rni Kal...prav bom pogre?al tiste vo?nje v koloni in ?akanje,ter veselje,ko smo pri?li do tripasovnice in si lahko skliznil mimo tovornjaka...ah. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 posre?ena slikca, sam... ej.. kupi si digitalca ! aja... pa umetni?ki vtis je ska?en zaradi osebe ki sedi v avtu.. in deluje ?alostno... drugi? osebo zunaj slikat, da se vidi veselje ko ?lovk stoji pri mazdi ! Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 lepa slikica, skoda da je blo tako mocno sonce....je avto v lastni senci... si bil na obali, a?!in me nic ne obvestis.....ti pacek ti....a se tako dela?...tc tc tc.... labi, drugic me obvesti, da greva na kako kavico vsaj....a bos? pa ti itak nima? cajta p/s: pa brez zamere Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 18. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 Ah...5let sem se vozil skoraj tedensko ?ez ?rni Kal...prav bom pogre?al tiste vo?nje v koloni in ?akanje,ter veselje,ko smo pri?li do tripasovnice in si lahko skliznil mimo tovornjaka...ah. hahaaha . dobra. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 18. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2004 posre?ena slikca, sam... ej.. kupi si digitalca ! aja... pa umetni?ki vtis je ska?en zaradi osebe ki sedi v avtu.. in deluje ?alostno... drugi? osebo zunaj slikat, da se vidi veselje ko ?lovk stoji pri mazdi ! sel sem expres nisem mislu da bom slikal (ker bi vzel foto.). kako mislis umetniski vtis je skazen? prej bi reku da je izboljsan... ce bi stala oseba zunaj pol noben ne bi gledu mazde prav neverjetno je to da po enih koncih je zjutraj se snezilo, tam je blo pa soncno in 12 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.