Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Cene nafte v svetu strmo navzdol, pri nas pa goriva od torka naprej strmo navzgor. Ni kaj, golobnjak to obvlada. (višanje vsega, seveda) 😉
-
Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ...
-
Hobi-horsing: čez ovire na plišastem konjičku tudi na olimpijadi? | 24ur.com WWW.24UR.COM Bosta jezdenje in preskakovanje ovir na plišastem konjičku postali olimpijska disciplina? To je namreč velika želja vseh tekmovalcev tako...
-
Ni tako preprosto in sem se kar malo namučil, ker je dostop do žarnice precej neroden. S prostim očesom ga sploh ne moreš videti in se moraš z roko pod rob stegniti, da prideš do vtičnice, ki je pritrjena na okvir luči. Odviješ jo v nasprotni smeri urinega kazalca za okoli 45 stopinj, nato iztakneš halogensko žarnico in vtakneš led in pritrdiš nazaj na okvir. Mi je pa pri pritrjevanju na levi strani šlo težje, tako da mi je žarnica padla iz vtičnice v notranjost luči in sem se namučil, da sem jo ven dobil ... Če se nočeš mučiti, predlagam, da ti na servisu zamenjajo. Delujejo pa normalno na računalniku v avtu ni nobenih opozoril. Imam motor x, vendar pri izvedbi homura so dnevne luči s halogenskimi žarnicami.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)