Sam sem pred meseci preklopil iz Mazde 3 G120 na Mazdo 3 G122, obe sicer z ročnim menjalnikom.
Pri mojem režimu vožnje kakšne opazno večje moči ali nižje porabe nisem zaznal (pri obeh cca 6.0 l/100 km). Sem pa kar nekaj tednov rabil, da sem se privadil novega motorja - ne vleče tako naravno (uporablja baterijo in izklop cilindrov). Pri cca 1500-1600 obratov včasih malenkost trese - takrat pritisnem malo več gasa, da preklopi na vse cilindre in blage vibracije izginejo (verjetno pri teh obratih v motorju ob samo 2 delujočih cilindrih pride do resonance).
Glede G122 AT sem od več ljudi slišal, da je nekoliko šibak motor.
Naša M6 G194 ima pri normalni vožnji povprečno porabo 7.0 l/100 km - ni kratkih voženj, večinoma so 20-30 km. Prejšnji lastnik je imel povprečno porabo 8,6 l/100 km.
BMW X5 30d 300 konjev 6,3 do 100, naloadan s kar nekaj paketi in 3 vrsto sedežev sem ravnokar v konfiguratorju naklikal za 97k eur
Verjetno se ga da dobit 80k, glede na to, da karkoli gledam na avtonetu ima skoraj 10% popusta
Sj veš, odvisno koga vprašaš tle na forumu ...
U glavnem, če je ta 2.2d tudi AWD model, potem je navedena poraba tudi po našem poraba testu v mejah, @Deeyan se je takrat udeležil z svojo CD175 AWD in mislim, da so bile podobne številke.
EDIT: Lažem Tlele so številke, ampak ja to je biu extrem v nižine za vse nas (js se nisem vozil od takrat za 6,16l še nikoli, prištej tem številkam 1 liter in boš imel normalne številke, ker vem da smo se takrat vsi pogovarjal, da imamo premale številke )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.