Skoči na vsebino

Prijava.

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Upam, da sem se kon?no uspel registrirati...

B)

WELCOME !!!!!!!

hehe zaj ti je ?e ?as !

tisti ki ste bili na sre?anju v Velenju,

tale je tak?en vnet Mazda?, da je kar z chopperjem pri?el na sre?anje :D

Jo?e, zdaj si samo ?e profil uredi?, pa slike od avta nalo?i? !

Na? si ?e :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

dobrodo?el med nami...lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

dobrodosel....

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Dobrodo?el.

Ima kdo kaj proti motoristom ??????

:blink:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

misli? kao spray, kot proti mr?esu al kaj ?

:P:blink:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

misli? kao spray, kot proti mr?esu al kaj ?

:P:blink:

ne, ne spray, ampak tipo una zidarska ?patola za drgnit ro?tilj...

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Tudi od mene lep pozdrav... :rolleyes:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Da ne odpiram nove teme...   Ljudje, pazite na otroke in kaj gledajo po internetu. Ker nekatere objave so prav kriminalno dejanje.   Pride k meni sin, da bi rabil kalijev nitrat, pa mu ga v trgovini niso hoteli prodati. Ga vprašam, kaj mu pa bo, pa mi sin pokaže posnetek, kako nekdo zmeša kalijev nitrat, žveplo in oglje, to da v kartonast tulec, prižge in ustvaril dimno zaveso. Potem pa z motorjem pripelje skozi to zaveso, na drugem posnetku so se odprla vhodna vrata pa se je ven kadilo kot iz kakšne vesoljske ladje v filmih in podobno. Pa bi tudi sin nekaj snemal in pri tem uporabil dimno zaveso. Pa mi še razlaga, da oglje (1,5 kg) je pobral kar iz peči in ga zdrobil, žveplo (1 kg) je dobil v kmetijski za 10€, edino kalijev nitrat mu še manjka. In rabil bi ga 7,5 kg...   Meni pa po možganih melje in melje in mi ne da miru.    Saj na tistem posnetku lepo pokaže vse te stvari in kako jih lepo zmeša, pa nasuje v tulec od toaletnega papirja, nato pa prižge z vžigalnikom, ampak meni ta kalijev nitrat ni in ni dal miru. Pa da žveplo kuriš in potem vdihavaš tisti dim...    Pa se malo "sprehodim" po internetu in na Wikipediji odkrijem, da je tole zgoraj v bistvu recept za črni smodnik...   Zdaj si pa predstavljajte, da bi mulcu uspelo dobiti še kalijev nitrat in bi mi doma namešal 10 kg črnega smodnika in ga prižgal brez vžigalne vrvice, kar na direktno z vžigalnikom...
    • Eto, za Twinga nabavil zimske gume Falken pri GuneNa Dom. So ravnoprav sveže a niso Japonske ampak Poljske, verjetno delane v isti tovarni kot Sava in še katere... 
    • Meni je to tudi malo mimo. Me pa vsakič malo stisne, ko vidim, da določene osebke, ki svojim ostarelim staršem kupijo ali jih prepričajo, da kupijo vozila kot so Tesla Y ali podobni SUV z 500 ali več konji zaradi varnostnih sistemov. To govorim za take osebe, ko se že na daleč vidi, da njihove kognitivne sposobnosti niso več zadostne. Zadnjič sem na skoraj praznem parkirišču videl Staro mamo okrog 80, kateri je hčerka kupila nek BMWjev Behemoth. Starka je bila popolnoma preobremenjena. Ko sta zapuščali parkirišče je voznica naredila 6 točkovni obrat, ker jo je bilo strah koga rukniti, čeprav je imela vzadaj vsaj še 4m.
    • Zato pa sem nekje pred kratkim napisal kako je brezveze, da delajo elektrikarje s pospeški od 0 do 100 v 5 sekundah in 500 konji,po drugi strani pa prevozijo komaj do 500km.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.